Barion Pixel

NEKED MINDEN SIKERÜL

Érzelmi fitnesz 7-12 éves gyerekeknek
a megingathatatlan magabiztosság alapjai
online program

Az érzelmi fitnesz során rágyúrunk a kamaszok életében nehézséget okozó érzésekre

mint a szorongás, a félelem, az önbizalom hiány és egy kis tornával megerősítjük az agy azon gondolkodásmódhoz kapcsolódó területeit, ami a magabiztosságért, az önbizalomért, a kiegyensúlyozottságért felel

Napi 10-15 perc edzés csodákra képes 

Azt vallom, egyetlen embert sem kell átformálni vagy megváltoztatni, csupán elvezetni az útra, ahol önmaga legteljesebb énje lehet és támogatni őt, amíg eléri ezt az állapotot.

Az érzelmi fitnesz online program tartalma

+ most bónuszként:

poszterek, hangos mesék
örökös hozzáférés

Mit ad a Neked Minden Sikerül – érzelmi fitnesz program?

A program eszközöket ad a gyerekek kezébe, hogy
rugalmasan kezeljék a mindennapok érzelmi kihívásait és hozzásegít, hogy
magabiztos és pozitívan gondolkodó gyermeket nevelhess,
hatalmi harcok és hisztik nélkül.

A program alapjául szolgált, 20+ év pedagógiai gyakorlat, 10+ év pozitív nevelés mentoring, 5 év coaching tapasztalat, 4 saját gyermek, A+++ lelkesedés és elkötelezettség a folyamatos fejlődés, emelkedés mellett  

>>> ugrás a szerzőhöz

Napi 10-15 perc időráfordítással gyermeked újra fogja gondolni

önmagát, saját értékességét, a világgal való kapcsolódását, és új utakra tereli a gondolkodását, mely hozzásegít, hogy magabiztos és pozitívan gondolkodó gyermeket nevelhess, hatalmi harcok és hisztik nélkül.

A program Célja, hogy a gyermeked

  • merjen és szeressen közösségbe menni, 
  • akarjon és tudjon beilleszkedni a társadalomba, 
  • helyén tudja kezelni a kritikát, kudarcot, 
  • legyen megküzdési stratégiája az érzelmi mélyponton is, vagyis

elsajátítja a meg(f)ingathatatlanság alapvető eszköztárát 

#1 megtanulja helyén kezelni az érzelmeit 

#2 ellenállóvá válik a szekálással, érzelmi lehúzással, hazug vádakkal, túlzó kritikákkal és vélt dolgoktól való félelmekkel szemben

#3 kitörhet a folyamatos „áldozat” szerepből és kezébe veheti az irányítást az élete felett

az önmarcangoló belső monológok helyett

  • saját értékeire építve, 
  • a kudarcokat tanulási lehetőségként megélve, 
  • a jelen pillanatban élve, 
  • saját határainak tudatosításával, 
  • a tudatos gondolkodás megértése által 
  • lelkileg és érzelmileg is megerősödik, 

magabiztossá, kitartóvá, bátorrá és boldoggá váljon

és ezek a képességek egy életen át támogassák

Ha mégis kibillen az egyensúlyból, mindig lehetősége van tudatosítani, hogy ez egy átmeneti állapot, ami hamar elmúlik. Mindig lesznek eszközei a kihívások kezelésére. 

Mindenképpen meghatározó és izgalmas időszak lesz ez a folyamat!

A program követi az aktuális szakirodalom és szakmai ajánlások útvonalait. A kidolgozás közben nagy hangsúly került a lehető legteljesebb támogatás kidolgozására.

Kinek hasznos ez a program?

Nagyon nehéz szülőként azt látni, hogy a gyermeked nem találja a helyét a világban, szorong a mindennapokban, tart a jövőtől és az önbizalma padlón van. Még nehezebb, amikor Neked magadnak sincs jól bevált recepted a megoldást illetően, amit megoszthatnál. Visszahallod a saját szádból a szüleid szavait, amik Neked sem segítettek… 

Az érzelmi fitnesz program segít a szorongó, félő, bátortalan, önbizalom hiányos gyermekeknek kinyílni!

„Nekem semmi sem sikerül…”

…ha arra vágysz, hogy a gyermeked magabiztosabb legyen, és tisztában legyen saját értékeivel

JÓ HELYEN JÁRSZ

„Én úgysem számítok senkinek”

ha szeretnéd, hogy tudja, milyen különleges és értékes, akkor is, amikor éppen nem ezt mutatja a világ

TUDOK SEGÍTENI

„Hagyjál békén! Elegem van belőled!”

megtanulhatja uralni az életétben
megjelenő nehézségeket,
kihívásokat, a gondolati és érzelmi
viharokban

ITT A MEGOLDÁS

Az agyunk is egy izom, amit érdemes edzeni, hogy jól működjön és tudatosan irányítsuk a fejlődését abba az irányba, hogy minden körülmények között támogasson a számunkra fontos célok elérésében.

Az érzelmileg fitt gyerek elérhetetlenné válik
az erős szorongás és félelem SZÁMÁRA!

Mutatom az utat az érzelmi fittség felé,
ahol megingathatatlan alapokon nyugszik az önbizalom!

Gáspár Zsuzsi vagyok, több mint 20 éve dolgozom gyerekekkel, 10+ éve vagyok a pozitív nevelés támogatója és a lelkesedéssel átjárt fejlődés elkötelezettje, 5 éve dolgozom coachként és 4 saját gyermek édesanyja vagyok.

Csodálatos szüleim vannak és mindent megkaptam otthon, amire csak egy gyerek vágyhat.
Mégis szorongó, bizonytalan, már-már kényszeresen rendmániás, perfekcionista, maximalista, rugalmatlan, kontrol mániás felnőtt lettem. Persze minderről sokáig nem tudtam.

Fogalmam sem volt arról, hogyan kezeljem az érzéseimet, mit kezdjek a kudarcokkal, a hibákkal, azokkal a dolgokkal, amiket nem tudok irányítani.

A jó kedélyű, tip-top, karján kisgyerekkel, dekoráció ragasztás közben is mindent megoldani képes nő mosolya mögött ott volt az a folyamatos, láthatatlan küzdés a szélmalommal – persze ez kívülről csak nagyon kevesek számára volt észrevehető, miközben hihetetlen energiákat emésztett fel bennem. Mindent tökéletesen akartam csinálni, hogy mindenkinek a legjobbat adhassam. 

Az első gyermekem születésekor nagyon sok elvemet fel kellett adnom, mert beláttam, hogy azok egy kisgyerekkel nem összeegyeztethetők. Akkor ébredtem rá, micsoda elvárásokat, mekkora terhet cipelek. Ezzel kezdődött az én ébredésem.

 Ma már fényévekre vagyok innen. Egy önmagát felvállaló nő lettem, aki boldogan és elégedetten él, csodás körülmények között. Magabiztos, rugalmas hozzáállású, türelmesebb, megengedőbb, kiegyensúlyozottabb lettem. Ennek köszönhetően egy kivételes, békés, boldog, vidám családban élünk a férjemmel és négy gyermekünkkel. Mi vagyunk az a család, akikhez azok is szívesen jönnek vendégségbe, akik inkább elkerülik a nagycsaládosokat.

A Program születéséről...

Saját tapasztalatom és látom a gyermekeimen is, hogy a pozitív, fejlődést követő minták mennyi változást, előnyt, lehetőséget hoztak az életünkbe is. Szülőként azt is tapasztalatom, hogy sokszor anyai szavaim süket fülekre találnak, ám amikor ugyanazt mondja el a szomszéd kislány vagy a tanító néni, akkor a gyerekeim meghallják és lelkesen beépítik az információt.

A NEKED MINDEN SIKERÜL – ÉRZELMI FITNESSZ PROGRAMBA BELESZŐTTEM MINDAZT, AMIRE EGY GYEREKNEK SZÜKSÉGE LEHET A SZORONGÁS, A FÉLELEM, AZ ÖNBIZALOMHIÁNY FELÜLÍRÁSÁSHOZ

Tudom, milyen kincs rejtőzik a gyermekedben. Tudom, hogy mekkora szüksége van a programban átadott eszköztárra. Tudom, amikor elsajátítja ezeket az eszközöket, az élete örökre megváltozik. Ezen eszközök lehetővé teszik számára, hogy szorongások és félelem nélkül éljen és az életet élvező, álmait megvalósító, boldog emberként nőjön fel! 

 

Megmutatom, hogy kezelje a nehéz érzelmi helyzeteket még mielőtt belesüllyedne a negatív gondolatokba.

Ezt akarom odaadni nekik, mert ez az, amiben én elég jó vagyok!

Mit mondanak, akik már kipróbálták

„A program segített Petinek (9) felismerni, hogyan működnek az érzései és egyre jobban tudja kezelni a dührohamait. Megtanulta leállítani az önromboló belső gondolatokat. Iskolába is kevesebb szorongással, félelemmel megy már. Én úgy látom, az önbecsülése és a kitartása hatalmasat nőtt! Köszönjük!”

Kata (Sopron)

„Két napja kezdtük nézni a sorozatot Hannával (8) most az 5. fejezetnél tartunk. Azt hiszem én is nézni fogom a gyerekkel és havonta legalább egyszer ismétlünk, hogy mindig felfrissítsük a tudásunkat. Tetszik a koncepció, az egyszerűsége és hogy a szülő számára is hasznos. Remélem a lányom rááll erre a gondolkodásra!”

Emma (London)

„Dávidnak (11) többször van önértékelési problémája és emiatt szorong is. Ma megnézte a gondolatcsapdáról szóló részt és azon túl, hogy nekem is elmesélte, egész nap figyelt. Amikor észrevette, hogy elindult a lejtőn, korrigálta magát. Imádom, ahogy kijavítja magát. Könnyebben és gyorsabban nyugszik meg és én sem kellek hozzá! Zseniális”

Ádám (Budapest)

Az online program előnyei

Teljes szabadságot biztosít, mert  lehetőséget ad a gyermekednek akkor foglalkozni a kurzus tartalmával, amikor neki a legjobb. A fejezeteket bármilyen időpontban megnyithatja, akárhányszor újra nézheti.

Még az időzónák eltolódása sem lehet akadályt, mert a tartalom a nap 24 órájában korlátlanul rendelkezésére áll.

A program kiváló lehetőség, hogy gyermeked rossz az idő esetén vagy éppen karantén időszak alatt is kellemesen és hasznosan töltse az idejét.

Semmiről sem maradtok le, ha a gyermeked gyengélkedik vagy fáradt! A fejezetek tartalma bármikor, tetszés szerint lejátszható. A hozzáférés örökre szól!

Az érzelmi fitnesz programon akár havonta újra végig lehet menni, hogy az eszközök használata elmélyüljön, rögzüljön a gyermekedben. 

Sosem maradsz le a jegyzeteléssel, naplózással, mert mindent vissza lehet keresni.

A kurzus megvásárlását követően a teljes tartalomhoz hozzáférsz, a gyakorlólapokat és a posztereket bármikor letöltheted és kinyomtathatod.


Így épül fel A Neked Minden Sikerül program

Első lépésként azzal kezdjük az edzést, hogy tudatosítom a gyermekedben: pótolhatatlan és megismételhetetlen lény ezen a világon. Az egyik legfontosabb alapkő, amire minden más épül, hogy megértse, semmit sem kell tennie ahhoz, hogy elég jó legyen, hiszen már úgy született, hogy AZ! Ez nem egy képesség, amit meg kell tanulni vagy el kell sajátítani. Ez van. Mindenkiben ott van, születése óta. Csak tudatosítani kell.

 Ehhez a következő fontos lépés, hogy azt is tudatosítsa, hogy a gondolatai nem azonosak vele és azok nem mindig igazak. Amit elhisz a gondolataiból, azt igaznak éli meg és saját valóságává válik. Ha ezt már tudja, miért is ne válogathatná meg, milyen gondolatokkal dolgozik a nap 24 órájában? Igen, ez lehetséges, csak gyakorlás kérdése. Tehát kezdődjön a fitnesz és gyúrjunk a megfelelő gondolatok választására.

Eddig önszántából a 150kg-os súlyokkal edzett, leveszünk belőle 130kg-ot és javítunk az emelési technikán. Óriási felismerésekhez vezet, amikor megérti, hogy nincs minden felett hatalma (mint az idő vagy a padtárs jómodora), ezért bizonyos dolgok miatt kár bosszankodni, keseregni. Ezeket el is lehet engedni, mint a léggömböket! Hadd szálljanak messze és maradjon csupán az, amit képes és tud befolyásolni – hogy mennyit alszik, kivel barátkozik vagy hogyan fordul mások felé.

Mit tehet a gyerkőc, ha bekapcsol a vészjelző? Máris alkalmazható a gondolatok tudatos megválasztása. Egy egyszerű technika alkalmazásával lehetősége van lecsitítani az aggódó elmét és elűzheti a legtöbb félelemet. Az itt és most egy könnyű és jól alkalmazható gondolat fókuszáló gyakorlat, amit Eckhart Tolle „A most hatalma” című best sellere ihletett. Ezzel egy kis pihenő következik, elengedjük az aggodalmat! Épülnek a meg(f)ingathatatlanság pillérei!

Persze lehet, hogy épp az orruk előtt van valami, ami félelmet, szorongást okoz. Akkor sem kell azonnal lefagyni! Kondicionáljuk az agyat arra, hogy mindig van megoldás! Arról is beszélek, miként van lehetőségük választani még egy váratlan, kihívásokkal teli szituációban is.

Egy más szemszögből nézve az is könnyen látható, hogy milyen messzire jutott már a gyermeked! Épüljön most az önértékelési terület! Nem CSAK ennyi ért el, hanem MÁR ennyit! Megmutatom, hogyan fordítható a kudarc élmény és az önhibáztatás motivációvá és lehetőséggé a továbbhaladásra. A gondolatformáló szemléletváltás utat mutat a gyermekednek a pozitív önértékelés felé, egyre tökéletesedő önmaga megtapasztalására és arra, hogy megértse, a hibák és kudarcok a fejlődés szükséges, támogató részei!

Lélegezni mindenki tud és ez is szuper lehetőség a fejlődésre! A programba beépítettem néhány könnyű, bárhol végezhető légző gyakorlatot is, amivel gyermeked megnyugtathatja magát és egy feszültebb helyzetben is egyensúlyt talál a jelenbe, ahol általában minden rendben van.

A fitnesz egyik legfontosabb része, hogy ismerje az edzésterv lényegét! Az agy, a gondolkodásmód edzéséhez elengedhetetlen, hogy a gyermeked megértse a fejlődő gondolkodás kialakulásának és működésének lényegét. Ez a megértés újabb lépcsőt biztosít, hogy a fantázia csodálatos világát használva  további megértést nyerjen a tudatos gondolkodás tökéletesen egyszerű gyakorlásához.

Milyen eredményt várhatsz a programtól

 

A gyermeked szorongás nélkül megy iskolába és még akkor is jól érzi magát, amikor hazaér.

A gyermekednek rendíthetetlen bizalma lesz önmagában, mert tökéletesen tisztában lesz az értékeivel.

A gyermeked képessé válik ügyesen felismerni a számára nehézséget jelentő helyzeteket és a gondolati váltás alkalmazásával építő, pozitív gondolatokat választ.

Amikor a kurzusban tanult technikákat már magabiztosan használja, a gyermeked nagy szeretettel adja vissza neked a tanultakat, amikor azt látja, hogy szükséged van rá.

Megtapasztalhatod milyen, amikor a gyereked könnyedén, derűsen kezel olyan helyzeteket, amiben korábban összeomlott volna.

Bónusz ajándékok

Én azt vallom, fontos, hogy a fejlődő gondolkodás lényege minél többekhez eljusson és az eszközöket minél több gyermek kezdje le használni, így bónuszokat is adok a kurzushoz!

Poszterekkel és hangos mesékkel is készítettem az anyagot, melyek segítik a gyerekek elmélyülését a tartalomban. 

Az poszterek PDF formában letölthetők, nyomtathatók a program felületről

Garancia

Tudom, hogy az átadott eszközök tökéletesen működnek és az útmutatást követve bárki képes azokat a maga javára fordítani, aki időt és energiát fektet azok gyakorlásában. Győződj meg róla, hogy az érzelmi fitnesz tényleg olyan jó, mint ahogy az oldalon olvasható.

A vásárlástól számított 7 napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Tehát amennyiben úgy döntesz, egy héten belül bármikor lehetőséged van élni ezzel a lehetőséggel. Ebben az esetben nincs más teendőd, mint hogy a vásárlástól számított 7 napon belül e-mailben jelzed nekünk, hogy töröltetni szeretnéd a hozzáférésedet.

A garancia arra is vonatkozik, hogy ha a program során bármilyen kérdésed merül fel, arra választ kapj! Amennyiben kérdésed vagy kérésed merülne fel, kérlek, írj nekünk az info@elegjovagy.hu címre!

A program ára

Akik megismerték a kurzus tartalmát, azt kérdezték, miért csak ennyibe kerül?! Hiszen olyan fontos dolgok hangzanak el benne, amiért ők annak idején bármennyit kifizettek volna, hogy hozzájussanak

a Neked Minden Sikerül érzelmi fitnesz program 7-12 éves gyerekeknek

lépésről lépésre felépített, 9 fejezetes online program,
40 perc visszanézhető videó
letölthető, nyomtatható gyakorlólapok

bónuszként poszterekkel és hangos mesékkel

most örökös hozzáféréssel 
25 000.- Ft 

Add le a rendelésed 3 perc alatt

Fizetés és számlázás
Fizetni bankkártyával és utalással van lehetőséged. Az űrlapon megadott adataid alapján, a fizetést követően elektronikus számlát állítunk ki, amit a megadott e-mailre küld el a számlázó rendszerünk. 

Biztonságos fizetés 
A megadott bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az begépelt adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a Barion Payment Zrt része, az adatkezelési tájékoztatónak megfelelően.  

Kérdésed van?
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek, írj e-mailt az info@elegjovagy.hu címre

copyright © – Elég jó vagy! – Gáspár Zsuzsi